Coronabesmetting hakt er goed in bij Delphine Boël: “Ik heb hier zelfs nu nog last van”

Coronabesmetting hakt er goed in bij Delphine Boël: “Ik heb hier zelfs nu nog last van”
Zaterdag 4 December 2021 - 12:30   I   Foto: Photonews   I  

Delphine Boël verraste vriend en vijand door in te stemmen met haar deelname aan ‘Dancing With The Stars’. Vanavond maakt ze haar eerste optreden, samen met haar danspartner Sander Bos.

“Sander heeft op korte tijd echt heel hard gewerkt om mij op een zeker niveau te krijgen”, zegt Delphine in Het Laatste Nieuws. “Ondanks het feit dat ik dubbel gevaccineerd ben, liep ik een tijdje terug toch corona op. Hierdoor ben ik twee weken erg ziek geweest. Ook nu heb ik af en toe nog last van mijn ademhaling.”

“Erger is het dat ik ettelijke uren training moest missen, wat de zaken er niet makkelijker op maakte”, aldus de prinses. “Maar sinds ik enkele kwesties in mijn leven heb opgelost, heb ik tonnen energie. Ik heb het geluk dat ik nu meer energie heb om nieuwe inspiratie op te doen voor mijn kunst, gezinsleven en goede doelen.”

“Ik neem het op tegen een aantal ongelooflijk getalenteerde mensen en ben een competitief persoon”, zegt Delphine over ‘Dancing With The Stars’. “Als ik realistisch ben, weet ik dat de kans klein is (dat ze wint, nvdr.). Vandaar dat ik in de eerste plaats zoveel mogelijk wil bijleren en van de uitdaging genieten.”