Kijkers spreken schande van ‘Familie’: “Ook deze oudgediende gaat nog buitenvliegen”

Kijkers spreken schande van ‘Familie’: “Ook deze oudgediende gaat nog buitenvliegen”
Zaterdag 4 December 2021 - 14:00   I   Foto: VTM   I  

De kijkers van ‘Familie’ kregen de voorbije twee weken enkele zware dreunen te verwerken. Eerst raakte bekend dat Peter Van den Bossche en Marie-Rose zouden verdwijnen, nu verdwijnen ook nog eens Patrick en Jenny.

Trouwe fans van een van Vlaanderens meest geliefde soaps zijn niet te spreken over de aanpak van de makers. Nu nog steeds zijn de ontslagen hét onderwerp van discussie op de online fora. “Schandalig dat jullie de goede acteurs eruit zwieren”, schrijft iemand op de sociale media. “Binnenkort zal Jan ook nog gaan vliegen, let op mijn woorden. Sorry maar op 30 jaar heb ik max 10 afleveringen gemist, maar nu heb ik geen zin meer om te kijken.”

"Het zou me niet verbazen moesten ze nu ook Jan uit 'Familie' schrijven"

“Ik haak ook af. Het zou me niet verbazen moesten ze inderdaad ook Jan uit ‘Familie’ schrijven. Dan hebben we het allemaal wel gezien!”, reageert een ander. “Jullie zouden beter naar jullie fans luisteren”, richt een kijker zich tot de makers. “Dat er her en der eens een nieuw personage komt, dat is volledig te begrijpen, maar de acteurs waar ‘Familie’ werkelijk om draaide, zetten jullie buiten bij het afval. Doe zo voort en jullie hebben geen kijkers meer.”

“Veel Van den Bossches schieten er niet meer over. Wie weet hoe lang blijven Jan, Mieke of Hanne er nog in”, klinkt het nog. “Dat zou ook zomaar kunnen veranderen!” “‘Familie’ is ‘Familie’ niet meer”, lezen we ook. “Waar is de oude goede tijd? Schande van jullie.”

TAGS  I  Familie  I  Peter Van den Bossche  I  shownieuws