Andy Peelman neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”

Andy Peelman neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”
Dinsdag 7 December 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Andy Peelman is aan zijn laatste seizoen van ‘De Buurtpolitie’ bezig. Dat meldt hij in Dag Allemaal. In het weekblad benoemt hij ook meteen de reden waarom hij ermee ophoudt.

“‘De Buurtpolitie’ viel agendagewijs nog moeilijk te combineren met mijn andere opdrachten’, vertelt Andy in Dag Allemaal. “Ik heb zeven jaar meegespeeld en ben enorm dankbaar voor de kansen die ik zo heb gekregen, maar het is tijd om andere paden te bewandelen.” 

Zijn rol als Koen zorgde de afgelopen jaren ook voor minder leuke momenten. “Ik merk dat ik, ondanks programma’s als ‘Andy Op Patrouille’ en ‘Ze Zeggen Dat’, nog altijd ‘die gast van ‘De Buurtpolitie’ ben”, aldus Andy. “Die stempel draag ik mee. Dat valt vooral op tijdens het uitgaan.” 

“Als mensen wat gedronken hebben, krijg ik nogal wat te horen over de reeks en mijn rol... Ik ben dat beu", zegt Andy. "En dat terwijl ik op mijn andere programma’s bijna uitsluitend positieve reacties krijg. Voor mij is het uitgaansleven een soort maatstaf. Mensen zijn minder geremd om hun gedacht te zeggen.”

TAGS  I  Andy Peelman  I  De Buurtpolitie  I  shownieuws