-->

Hanne en Marthe: "Toen wisten we dat we voor Julia gingen kiezen"

Hanne en Marthe:
Zondag 19 December 2021 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Hanne en Marthe van K3 kozen resoluut voor Julia Boschman tijdens 'K2 zoekt K3'. Eigenijk hadden ze al vrij snel een goed gevoel.

Er waren nogal wat geruchten over het feit dat Studio 100 zich erg gemoeid zou hebben met de keuze van Hanne en Marthe. Zij mochten immers kiezen wie uiteindelijk het nieuwe K3'tje werd. Ze hadden de keuze uit Julia en Amy. Gert Verhulst zou heel veel inspraak gehad hebben en zelfs de meisjes ingefluisterd hebben voor wie ze moesten kiezen.

Steun

Dat blijkt volgens Marthe toch echt niet te kloppen. Studio 100 zou zich relatief afzijdig hebben gehouden bij de eindbeslissing. “Dat viel heel goed mee”, zegt Marthe in de podcast 22 Minuten Stomme Vragen over K3. “Je zit met heel veel meningen natuurlijk."

"Zij stonden echter vooral achter wat wij voelden", gaat Marthe verder. "Ik ben heel blij dat wij de doorslag mochten geven. Wij wilden Julia en we hebben haar gekregen. Ze wisten ook wel dat ze niet mochten ingaan tegen wat wij wilden in de finale.”

Lange beslissing

"Het heeft lang geduurd vooraleer we echt zeker waren over onze beslissing", pikt Hanne in. "We zagen in heel wat kandidaten wel een nieuwe collega." In de halve finale werd het gevoel voor Julia sterker. "Bij het nummer Pina Colada kregen we wel een vonk bij Julia", geeft Hanne aan. 

"Tijdens de repetities voor de finale voelde ik het meer en meer bij Julia. Bij de andere finalisten had ik ietsje meer nog dat ik nog met een kandidaat aan het werken was. Bij Julia voelde het heel natuurlijk.”

TAGS  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn  I  K3