-->

Verrassende carrièrewending voor Herman Brusselmans: “Het leek plots heel interessant”

Verrassende carrièrewending voor Herman Brusselmans: “Het leek plots heel interessant”
Dinsdag 28 December 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I  

Binnenkort zien we een verrassende gastacteur opduiken in ‘De Buurtpolitie’. De makers wisten niemand minder dan schrijver Herman Brusselmans te strikken.

“Ik werd gevraagd, was goed gezind, had tijd en het was niet al te veel tekst om vanbuiten te leren”, verdedigt Herman zijn keuze om toe te zeggen. Een trouwe fan was hij dan ook niet meteen. “Soms bleef ik tijdens het zappen wel eens hangen bij 'De Buurtpolitie', maar ik kan niet zeggen dat ik het toen hoogstaande televisie vond.” 

“Sinds corona ligt mijn sociale leven grotendeels stil. Als je dan een uitnodiging krijgt om ergens aan mee te werken en mensen te ontmoeten, lijkt dat automatisch een stuk interessanter”, aldus de schrijver. “Al moet ik toegeven dat ik het toegestuurde scenario - van de hand van An Swartenbroeckx - plezant vond. Je merkt dat An ervaring heeft met zulke dingen.” 

“Alles draait om een inbraak bij 'mij' thuis, waarbij mijn laptop mét mijn nieuwe manuscript erop gestolen wordt. Na mijn draaidag zei de productie dat ze tevreden waren over mijn prestaties. Maar ja, 't is niet alsof ze mij zouden zeggen dat het op niets trok”, lacht Herman.

TAGS  I  Herman Brusselmans