Sandra Bekkari mag er niet aan denken: “Ik ben hier echt nog niet klaar voor” Buitenland
Buitenland

Sandra Bekkari mag er niet aan denken: “Ik ben hier echt nog niet klaar voor”

Sandra Bekkari mag er niet aan denken: “Ik ben hier echt nog niet klaar voor”

Heel wat mensen vierden dit jaar Kerstmis ten minste met twee, maximum drie families. Sandra Bekkari is ook zo iemand. Zij heeft er ten volle van genoten.

“Mijn schoonouders en mijn moeder mochten deze kerst gelukkig mee aan tafel”, zegt Sandra in Dag Allemaal. “We waren vooral blij voor onze kinderen, zij hebben hun grootouders het voorbije anderhalf jaar niet zo vaak gezien.”

”Ik vind het altijd fijn als ons gezin nog ’ns samen is”, vervolgt Sandra. “Andreas (25), de oudste, werkt al drie jaar en heeft een vriendin, die komt en gaat”, lacht ze. “Josefien (22) studeert nog een jaartje en zit op kot in Leuven. Anna (16) gaat over anderhalf jaar ook op kot. Ik moet er niet aan denken…”

Dat wringt toch een beetje bij de bestsellerauteur. “Laten we zeggen dat ik er nog niet klaar voor ben”, klinkt het. "Maar kom, ik zit nog op genoeg nieuwe professionele plannen te broeden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws