Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een duidelijke boodschap voor Candice: “Dat is te veel voor mij”

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een duidelijke boodschap voor Candice: “Dat is te veel voor mij”
Vrijdag 31 December 2021 - 09:00   I   Foto: Instagram   I  

Marijn Lenaerts leerde dankzij ‘Blind Getrouwd’ zijn vrouw Candice Martens kennen. De klik was er meteen en dat zij het experiment zouden doorstaan, was al snel duidelijk.

Al was er maandenlang één heikel punt: de afstand die ze steeds moesten afleggen om elkaar te zien. Daar vonden ze onlangs een oplossing voor: toen Candice haar webshop begon, stond niets haar nog in de weg om bij Marijn in Binkom in te trekken.

“Dat Candice niet meer in Beveren moest blijven wonen voor haar job, maakte het mogelijk om naar hier te verhuizen”, zegt Marijn in Story. “En plots ging het heel snel, want haar huis was al na één dag verhuurd en ze moest er binnen de twee weken uit. Ik ben heel blij dat we nu samenwonen in Binkom, we keken er enorm naar uit.”

Groot huis

Aanvankelijk had Marijn een beetje schrik dat ze té veel samen zouden zitten. “Maar het valt goed mee”, zegt hij. “Het voordeel is dat ons huis groot is. Ik werk thuis op de benedenverdieping, Candice boven met haar webshop. Overdag heb ik niet te veel last van haar”, lacht hij. “Altijd samen, dat zou te veel zijn.” 

“Ik kan het me niet voorstellen om op een klein appartement samen te wonen, zeker niet in coronatijden. Ik vrees dat er dan snel veel frustraties naar boven zouden komen. Het is belangrijk dat je elkaar soms kunt missen, zodat je ernaar uitkijkt om elkaar terug te zien.”

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd