Erik Van Looy: “Ik word hier heel erg boos van” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy: “Ik word hier heel erg boos van”

Erik Van Looy: “Ik word hier heel erg boos van”

Het afgelopen seizoen van ‘De Slimste Mens’ was het negentiende seizoen dat Erik Van Looy als quizmaster fungeerde. Over de jaren heen is er wel heel wat veranderd.

“Ik doe dit al zo lang dat ik nergens nog bang voor ben”, zegt Erik in Het Nieuwsbad. “Ik doe zot, spring, zing en dans. Ik denk er niet bij na, ik wil me amuseren. Ook al wordt er op de sociale media meer gezeurd dan ooit.”

“De mensen zoeken de extremen op. In de politiek, maar net zo goed in de sport", merkt Erik op. "Hooliganisme was een paar jaar terug zo goed als verdwenen, en kijk nu. Ik zie hetzelfde gebeuren op de sociale media. Het lijkt wel alsof Mark Zuckerberg een soort monster van Frankenstein heeft geschapen.”

“Vooral van racisme word ik boos. Ook dit jaar zijn er kandidaten lelijk aangepakt. Niemand met enig verstand kan toch denken dat er ooit nog een niet-diverse maatschappij zal terugkeren? Wat je in 'De Slimste Mens' ziet, zie je ook op straat.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws