-->

'Drama tussen Leontine en Marco Borsato'

'Drama tussen Leontine en Marco Borsato'
Zondag 2 Januari 2022 - 20:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Worden de problemen voor Marco Borsato nog groter? Voor het eerst in 23 jaar is de zanger gespot zonder trouwring.

Marco Borsato wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Een 22-jarige vrouw diende zelfs officieel klacht in tegen de zanger. Betekent dit ook het einde van zijn relatie met Leontine Ruiters? Net nu ze eindelijk weer bij elkaar waren.

Fietstochtje

Fotograaf Edwin Smulders kon Marco op de gevoelige plaat vastleggen. Anouk Smulders, de vrouw van Edwin, is goed bevriend met Leontine. Edwin kon Marco Borsato fotograferen toen hij een fietstochtje maakte in Alkmaar.

“Om niet herkend te worden droeg Marco een petje, bril en mondkapje. Wat voor Story echter het meest in het oog springt was zijn rechter-ringvinger: daaraan ontbrak Marco’s trouwring!”, meldt Story.

Exit Leontine?

Dit is niet zomaar een klein nieuwtje, meent Story. “Dat is VOOR HET EERST sinds de zanger in 1998 zijn jawoord aan Leontine gaf. Zelfs na een buitenechtelijke affaire met pianiste Iris Hond en de daarop volgende officiële echtscheiding van Leontine, bleef Marco zijn trouwring dragen, zoals eerdere foto’s uit Story bewijzen.”

Volgens bronnen dicht bij de zanger zou Leontine Marco opnieuw verlaten hebben. Dit zou niet los kunnen gezien worden van de recente beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Borsato.

TAGS  I  Marco Borsato  I  Leontine Ruiters