Sean Dhondt en Maithé Rivera melden groot nieuws: "Proficiat!" Buitenland
Buitenland

Sean Dhondt en Maithé Rivera melden groot nieuws: "Proficiat!"

Sean Dhondt en Maithé Rivera melden groot nieuws: "Proficiat!"

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera hebben wat te vieren. Ze zijn namelijk precies één jaar samen.

Sean en Maithé begonnen vorig jaar in januari een relatie. Sean kwam toen uit aartsmoeilijke maanden en had toen zeer veel steun aan Maithé. Er waren immers naaktbeelden uitgelekt van Sean, net als van Peter Van de Veire en Stan Van Samang.

Scheiding

Allison Scott kon haar man dat niet vergeven. Ze zag het als bedrog dat hij naaktbeelden naar iemand anders stuurde. Ze besloten uiteindelijk om uit elkaar te gaan. Opvallend: hun gezamenlijke bericht op Instagram over hun scheiding kwam er pas in april. Sean en Maithé waren toen al enkele maanden samen.

"Na 10 jaar huwelijk hebben Allison en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan. Met respect en liefde voor elkaar, want alle lief en leed dat we deelden, neemt niemand ons ooit nog af", schreef Sean toen bij de aankonidiging. Exit Allison, enter Maithé.

Eén jaar

Al het hele jaar deelt Sean openlijk zijn liefde voor Maithé op Instagram. Zo krabbelde hij recht uit deze erg moeilijke periode. Vandaag zijn ze dus één jaar samen.

Het regent alvast felicitaties op Instagram. "Dikke proficiat samen. Jou gelukkig zien maakt mij ook gelukkig. En jullie hebben alle criticasters toch maar mooi lik op stuk gegeven", schrijft iemand. "Heel mooi koppel, doe er nog vele jaren bij!", luidt het ook.

Populair

Laatste nieuws