Grote paniek bij 'Familie'-fans na gerucht: "Roel Vanderstukken ook weg"

Grote paniek bij 'Familie'-fans na gerucht:
Zondag 9 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Er is opnieuw paniek onder de kijkers van 'Familie'. Op sociale media gaat het gerucht dat ook Roel Vanderstukken moet vertrekken.

Roel Vanderstukken speelt de rol van Benny Coppens al negen jaar in 'Familie'. De makers hebben al vijf acteurs ontslagen: Marianne Devriese, Hilde Van Haesendonck, Ludo Hellinx, Gunther Levi en Martine Jonckheere. Mocht daar nu ook Roel Vanderstukken nog aan toegevoegd worden, zou dat een harde klap zijn.

"Ook ontslag"

"Roel is de volgende naar verluidt. Ook ontslag", zegt een kijker. "Het staat nog niet honderd procent vast, maar het weerklinkt in de wandelgangen." Die uitspraken zorgen voor de nodige paniek bij de andere kijkers. "Als Benny ook vertrekt, dan kijk ik niet meer!"

Er zijn echter ook heel wat fans die lachen met de roddel. "Jaja en ik krijg een hoofdrol in 'Familie'", reageert ze. "Naar het schijnt word ik volgend jaar miljonair", klinkt het ook.

Weinig waarschijnlijk

Vooralsnog is er geen enkele bron die een vertrek van Roel Vanderstukken bevestigt. Dat lijkt ook niet meteen aan de orde, zeker niet nu er iets lijkt te bloeien tussen Samira en Benny in de soap.

Poll: Geloof jij dit gerucht?TAGS  I  Roel Vanderstukken  I  Familie