-->

Klaasje (ex-K3) reageert op berichten over ruzie met Hanne en Marthe

Klaasje (ex-K3) reageert op berichten over ruzie met Hanne en Marthe
Zaterdag 15 Januari 2022 - 17:00   I   Foto: Joe/Photonews   I   door Fabian Morren

Klaasje Meijer komt nog steeds goed overeen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Ze maken echter geen deel meer uit van K3.

"Ik koester die vriendschap heel erg", zegt Klaasje in 'Speeltijd' op Joe. "We hebben nog wel contact, via Whatsapp. Dat contact is natuurlijk wel wat minder geworden. Ook omdat ik dacht: 'Ik doe toch een stapje terug, ik ga nu niet elke dag sturen om telkens te vragen hoe het gaat'. Anders ben ik daar de hele tijd nog bij, terwijl zij uiteindelijk ook het wiel weer een beetje opnieuw moeten uitvinden met Julia erbij."

Afstand

"Ik heb er dus bewust een klein beetje afstand van genomen", gaat Klaasje verder. "Wij hebben natuurlijk wel nog steeds contact en we sturen af en toe spraakberichtjes. We houden elkaar zeker nog goed in de gaten."

Al was er in de pers wel wat ophef ontstaan rond uitspraken van Hanne en Marthe. "Eindelijk eens iemand die dingen doet zonder er steeds bij na te denken", klonk het. Dat leek een steek te zijn naar Klaasje. Zij relativeert dat. "Er worden soms dingen in de media opgeblazen. We hebben daar direct ook even over gebeld."

Herinnneringen

Klaasje bouwde jarenlang heel wat herinneringen op met Hanne en Marthe. "Wat me het meeste bij zal blijven, is het hebben van de slappe lach met hen en het zitten in de bar", klinkt het.

Poll: Vind jij dat een foute uitspraak van Hanne en Marthe?