-->

Sandra Kim heeft meteen kritiek op tweede seizoen van 'The Masked Singer'

Sandra Kim heeft meteen kritiek op tweede seizoen van 'The Masked Singer'
Maandag 17 Januari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Sandra Kim, de winnares van vorig jaar van 'The Masked Singer', had niet enkel kritiek op het feit dat ze niet gevraagd is als speurder voor het nieuwe seizoen. Ze vindt ook de kostuums maar niks.

Dag Allemaal vroeg de mening van Sandra Kim over de kostuums van dit seizoen. "Eerlijk? Niet echt speciaal", lacht Sandra. "Een papegaai en die twee robotten... heel origineel vind ik het niet. Edelhert is wel mooi."

Uitdaging

Sandra is van mening dat niemand kan tippen aan het kostuum van de koningin van vorig jaar. "Mijn kostuum was ook vraiment spectaculaire. Niet dat ik er naar verlang om het weer te dragen, zeker niet. Ik draag in het dagelijkse leven nooit een jurk, dat was echt een uitdaging voor mij", stelt ze.

"Toen ik mijn kostuum ging passen, was ik erg verrast. Ik zei meteen: ‘Zo’n jurk, da’s niks voor mij!’ Maar ze zeiden dat ik het toch moest doen", gaat Sandra verder. "Oké dan, ik had geen keuze. (lachje) Maar achteraf bekeken was ik natuurlijk heel blij."

Speurders

Eerder liet Sandra haar ontgoocheling al blijken in VTM. "Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel teleurgesteld ben, want ik had eigenlijk verwacht dat VTM me de vraag zou stellen", zei ze. Die vraag kwam er echter niet. De zender koos voor andere ex-deelnemers om mee te speuren, waaronder Kevin Janssens.

Poll: Is dit terechte kritiek van Sandra Kim?TAGS  I  The Masked Singer  I  Sandra Kim  I  Kevin Janssens