-->

'Verhalen over Ali B in 'The Voice of Holland' zijn ronduit schokkend'

'Verhalen over Ali B in 'The Voice of Holland' zijn ronduit schokkend'
Maandag 17 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: NOS   I   door Fabian Morren

Ali B zit serieus in de problemen voor zijn rol als coach in 'The Voice of Holland'. Hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Ali B, Jeroen Rietbergen (de geliefde van Linda de Mol) en Marco Borsato zullen de hoofdrol spelen in de aflevering van 'BOOS', dat heel wat onthullingen zal doen over de wanpraktijken bij 'The Voice of Holland'. “Ali B schijnt het heftigste te zijn van alle verhalen die er zijn”, zegt showbizzkenner Albert Verlinde in Shownieuws.

Ontkenning

Jeroen Rietbergen heeft seksuele contacten al toegegeven, Marco Borsato zwijgt en Ali B ontkent alles. Tegen Ali B werd ook al aangifte gedaan bij de politie wegens 'zedenmisdrijven'.

Albert Verlinde weet waarover hij praat, want hij sprak met iemand die achter de schermen van de reportage werkte. Overigens waren het niet alleen Bekende Nederlanders die zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag.

Grote pik

"Eén van de meest specifieke voorbeelden die ik kreeg is dat er tegen een meisje van 15, een deelneemster, gezegd is door een van de productiemedewerkers dat die ‘een enorm grote pik heeft’", aldus Verlinde.

“Als je die cultuur met elkaar ontwikkelt hebt in het programma en dat tien jaar volhoudt, want daar komt het op neer als Ali B het nog steeds doet, dan is er echt iets aan de hand."

Poll: Geloof jij Ali B dat er niets is gebeurd?TAGS  I  Ali B  I  The Voice of Holland  I  Marco Borsato  I  Jeroen Rietbergen  I  Linda de Mol