-->

Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, haalt zwaar uit naar Allison Scott

Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, haalt zwaar uit naar Allison Scott
Woensdag 19 Januari 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Het lijkt er bovenarms op te zitten tussen Maithé Rivera en Allison Scott. Maithé is de huidige vriendin van Sean Dhondt, Allison is de ex-vrouw van het VTM-gezicht.

Allison Scott zette het min of meer in gang door uit te halen in een gesprek met Dag Allemaal naar Sean Dhondt. Hij en Maithé vierden onlangs dat ze één jaar samen waren, terwijl hij en Allison pas negen maanden geleden hun scheiding aankondigden.

Oneerlijk

"Iedereen kan die berekening inderdaad maken. Ik snap niet zo goed dat hij daarover gelogen heeft tegen mij", aldus Allison. "Het is op een heel oneerlijke manier verlopen."

Maithé is hoegenaamd niet te spreken over het interview van Allison. Terwijl ze aan het koken is met Sean plaatst ze op Instagram Stories een antwoord op Allison.

"We zijn een jaar later en sommige mensen voelen nog altijd de nood om slecht over ons te praten. Ik denk dat iemand aandacht nodig heeft", luidt het.

Sexting

Allison Scott en Sean Dhondt gingen uit elkaar na het sexting-schandaal. Er waren naaktbeelden van Sean uitgelekt. Allison vertelde in 'Kat Zonder Grenzen' dat ze dat als bedrog zag. “Er zijn mensen die zeggen: Is het wel bedrog? Die mensen kunnen oprotten", klonk het.

Het huwelijk tussen Sean en Allison hield daardoor geen stand. Sean bood nog uitgebreid zijn verontschuldigingen aan via Instagram aan zijn vrouw. Zelfs die openbare verontschuldiging bracht geen zoden meer aan de dijk.

Poll: Begrijp jij de boosheid van Maithe Rivera?TAGS  I  Sean Dhondt  I  Maithé Rivera  I  Allison Scott