-->

Bart Cannaerts dropt bom over 'The Masked Singer': "Die komt zo vaak op tv"

Bart Cannaerts dropt bom over 'The Masked Singer':
Maandag 31 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Bart Cannaerts werd ontmaskerd als de cycloop vrijdag in 'The Masked Singer'. Hij heeft bij HLN wel een opmerkelijke uitspraak gedaan over de zoektocht naar de andere figuren.

Er worden heel veel namen genoemd op de sociale media. Bij Erik Van Looy en Bart Cannaerts was het meteen juist. Toch kloppen lang niet alle namen die genoemd worden. Sterker nog: volgens Bart Cannaerts zijn er figueren waarvan de naam zelfs nog niet eens is opgedoken op de sociale media. 

Niemand

"Er zijn een paar personages bij nu, waar ik de naam van de man of vrouw die erin zit, nog nergens heb gezien", meent Cannaerts bij HLN. "Dus waar Vlaanderen volledig het bos aan het ingaan is. Terwijl het echt waar een superbekende naam is. Het is iemand die zo vaak op televisie komt. Ik heb nog nergens op sociale media die naam gezien. Dus blijven kijken, zou ik zeggen!"

Bart heeft wel spijt dat hij zijn vierde nummer niet kunnen brengen heeft. Daar zat namelijk een vette knipoog in. "In aflevering vier ging ik 'I can't take my eye of you' zingen", vertelt hij. "Dat was een klein mopje omdat ik maar één oog had. Daar keek ik wel erg naar uit. Er was ook een grappig dansje bij."

Stress en warm

Eerder vertelde Bart al over de grote stress die hij ervaarde om op te treden in 'The Masked Singer'. “Wat ik hier voelde was een soort stress die ik niet kende. Zo’n emoties heb ik nog nooit ervaren", vertelt hij. Bovendien was het bijzonder warm in het pak, meer dan 50 graden zelfs.

Poll: Denk jij dat er nog grote verrassingen zullen komen in 'The Masked Singer'?TAGS  I  Bart Cannaerts  I  The Masked Singer