-->

Speurder in 'Masked Singer' onder vuur: "Zelfs Ruth Beeckmans ergert zich aan hem"

Speurder in 'Masked Singer' onder vuur:
Vrijdag 4 Februari 2022 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

De speurders hebben het dit jaar opvallend moeilijk in 'The Masked Singer'. Vorig jaar ging het vlotter en had onder meer Karen Damen het vaak juist.

Ditmaal lijken de speurders helemaal niet te weten om wie het gaat in de kostuums. Enkel bij Erik Van Looy hadden de meeste speurders hem wel herkend. Nieuw tegenover vorig jaar is dat er méérdere speurders zijn die elkaar afwisselen.

Andy

Een van de nieuwe speurders is Andy Peelman. Hij valt echter niet bij iedereen in de smaak. TV-Familie citeert een kritische kijker op de sociale media. "Kan Andy af en toe zwijgen en de anderen ook iets laten zeggen, aub", klinkt het. "Zelfs Ruth ergert zich aan hem."

Iemand anders is over de hele lijn geen fan van de speurders. "Die rammelen gewoon wat namen van BV's af! Dezelfde namen als vorig jaar dan nog! Ze hélpen niet echt, hé?" Het is uiteraard ook niet altijd evident voor de speurders om zomaar de juiste namen te vinden. Al zijn er soms wel stemmen waarvan toch iemand van de speurders hem of haar eruit zouden moeten kunnen plukken.

Poll: Ben jij fan van de speurders?TAGS  I  Andy Peelman  I  Ruth Beeckmans  I  Erik Van Looy