-->

Razende Kristof brengt eigen positie ernstig in gevaar in ‘Big Brother’

Razende Kristof brengt eigen positie ernstig in gevaar in ‘Big Brother’
Woensdag 9 Februari 2022 - 18:00   I   Foto: SBS   I  

Kristof heeft dinsdagnamiddag zwaar uitgehaald naar Leroy, wat allesbehalve goed onthaald werd door de groep. Maakt Kristof nu kans om genomineerd te worden?

Dinsdag moesten de ‘Big Brother’-deelnemers een spel spelen, wat maakte dat er zo'n 10.000 euro te verdienen viel. Daarbij was Leroy degene die zichzelf de immuniteitspin toe-eigende omdat hij op safe wilde spelen. Leroy was er zich namelijk goed van bewust dat zijn plaatsje in het huis bedreigd was door zijn eerdere waarschuwing omtrent zijn gedrag.

Dominant

De beslissing van Leroy zette onmiddellijk kwaad bloed bij bewoner Kristof, aangezien de pin 5.000 euro kost. Het kwam vervolgens tot een hevige discussie tussen de twee, waarbij Kristof duidelijk maakte dat hij echt niet kon begrijpen waarom Leroy voor de pin had gekozen.

Volgens Leroy zou Peter verteld hebben dat hij drie pinnen had gekocht die hij zelf mocht uitdelen. Het verhaal van Peter werd door het grootste deel van de bewoners dan ook geloofd.

Nogmaals legde Leroy aan Kristof uit dat hij zijn plaats wilde verzekeren in de groep. De reactie van Kristof werd allesbehalve goed onthaald, mede door zijn gedrag tijdens het spel. Hij zou op dominante toon iedereen hebben ‘gepusht’ om toch voor de jackpot te gaan.

Nominatie

Uiteindelijk kwam Kristof tot inzicht. “Ik had mijn woorden anders kunnen formuleren”, meent hij. “Het was frustratie, en nu snap ik door het grapje van Peter waarom je voor de pin bent gegaan, maar nu lijkt het voor mij 5.000 euro verloren. Je speelt het spel, en dat doe ik ook. Maar bij de jackpot is dat want anders. Ik voel me niet in de hotseat, maar ik maak nu ook meer kans.”

Maar spijt zou deze keer wel eens te laat kunnen komen voor Kristof. Onder andere Peter en Hanne hebben door het incident overwogen om Kristof te nomineren.

Poll: Denk jij dat Kristof nog lang in het huis zal verblijven?TAGS  I  Big Brother  I  Kristof  I  Leroy