-->

Nora Gharib: "Zonder hem was ik uit 'Dancing With The Stars' gestapt"

Nora Gharib:
Vrijdag 11 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Voor Nora Gharib was het een bijzonder moeilijk moment. vorige week in 'Dancing With The Stars'. Ze kreeg te horen dat de 5-jarige Rayan zijn val in de waterput niet had overleefd.

Nora volgde het nieuws over de kleine Rayan op de voet. Nadat er eerst nog hoop was, bleek hij toch te zijn overleden. "Vlak voor ik op moest wilde ik nog snel een berichtje beantwoorden. Plots las ik dat Rayan al na enkele minuten overleden was", zegt Nora in Het Laatste Nieuws.

Spiergeheugen

"Adrián - met wie ik een super goede band heb - heeft op mij ingepraat. Als hij dat niet gedaan had, was ik uit de wedstrijd gestapt. Ik heb gedanst, maar voelde me zo’n huichelaar", stelt Nora.

Nora herinnert zich niks meer van de bewuste dans van afgelopen zaterdag. "Ik vermoed dat mijn spiergeheugen heeft overgenomen, waardoor ik op automatische piloot verder deed", klinkt het.

Nina Derwael

Zaterdag danst ze de grote finale van 'Dancing With The Stars'. Nina Derwael lijkt de grote favoriete. Toch geeft Nora zich zeker nog niet gewonnen. "Maar nee gij, it ain’t over till Nora starts to dance", knipoogt Nora.

Poll: Denk jij dat Nora Gharib 'Dancing With The Stars' zal winnen?TAGS  I  Dancing With The Stars  I  Nora Gharib  I  Nina Derwael