-->

Sean Dhondt heeft groot probleem bij VTM: "Hij betaalt er het gelag voor"

Sean Dhondt heeft groot probleem bij VTM:
Dinsdag 15 Februari 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Sean Dhondt is niet langer de co-host van An Lemmens in 'The Voice'. VTM ontkent dat hij aan de kant werd geschoven, maar Jules Hanot heeft zijn twijfels.

"Ze zeggen bij VTM wel dat de zaak-Eveline er niets mee te maken heeft, maar Sean is aangebrand en betaalt daar nu het gelag voor", zegt tv-criticus Jules Hanot in Dag Allemaal. Voor Sean liggen er momenteel ook geen nieuwe tv-opdrachten klaar. Hij is wel nog te horen op Qmusic.

Deuk in imago

"De volksgunst die Sean vroeger te beurt viel, is ’n pak minder geworden", geeft Hanot aan. "Dat hij zo snel na zijn officiële scheiding van Allison al pronkte met zijn nieuw lief, heeft er ook geen goed aan gedaan."

Dan was er ook nog het interview van zijn ex Allison Scott die vertelde dat Sean al tijdens zijn huwelijk bezig was met Maithé, zijn huidige vriendin. "Zaken die zijn imago ’n flinke deuk hebben gegeven. Daar houden ze bij VTM rekening mee, al zullen ze dat niet snel toegeven", klinkt het bij Hanot.

Poll: Denk jij dat Sean Dhondt nog nieuwe kansen zal krijgen bij VTM?TAGS  I  Sean Dhondt  I  An Lemmens  I  Jules Hanot