-->

Zo zag het droomhuwelijk van prinses Maria Laura eruit

Zo zag het droomhuwelijk van prinses Maria Laura eruit
Maandag 12 September 2022 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is gebeurd. Sinds zaterdag gaan prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid, en William Isvy officieel als man en vrouw door het leven. Zo zag hét royaltyhuwelijk van het jaar eruit. 

In de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal in Brussel stroomde het volk gisteren toe voor het langverwachte huwelijk van prinses Maria Laura en haar Brits-Franse vriend William. Maar liefst 500 gasten keken toe hoe de twee elkaar het jawoord gaven. De woordvoerder van het koppel, Herve Verhoosel, deelde deze foto:

Voor de bruiloft schitterde de prinses in maar liefst twee prachtige bruidsjurken. Voor de burgerlijke trouw in intieme kring droeg ze een opvallende minijurk van Gucci. Een jurk van 2600 euro, schrijft Het Laatste Nieuws. Voor de grote huwelijksceremonie zag het grote publiek haar dan weer in een op maat gemaakte jurk van ontwerpster Vivienne Westwood. Daar hoorde ook een sleep van maar liefst vier meter bij. Een bijzondere keuze, want de lange kanten sleep is ooit nog van haar grootmoeder koningin Paola geweest.

Voor het avondfeest verandert Maria Laura haar look voor een derde keer. Daarvoor laat ze de lange sleep achterwege. Voor het grote feest werd het kersverse bruidspaar opgehaald in een unieke, oude Porsche. Net zoals de trouw in het stadhuis, nodigden ze hiervoor enkel hun intieme kring uit.

Zoals in de sprookjes

Een grappig en opvallend moment vond plaats voor de huwelijksceremonie. Een van de bruidsjongetjes verloor zijn schoentje op de trappen van de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal. Een heuse entree dus. Het koppel nam het begrip 'sprookjeshuwelijk' wel heel letterlijk.

TAGS  I  Maria Laura  I  Astrid  I  William Isvy