'Blind Getrouwd'-kandidaat spreekt klare taal over relatie met ex-K3'tje: "Te confronterend" showbizz
showbizz

'Blind Getrouwd'-kandidaat spreekt klare taal over relatie met ex-K3'tje: "Te confronterend"

'Blind Getrouwd'-kandidaat spreekt klare taal over relatie met ex-K3'tje: "Te confronterend"

In 'Blind Getrouwd' zien we vanavond opnieuw twee koppels elkaar het jawoord geven. Een van de overblijvende mannen, Joren, is echter geen onbekende.

Bij de bekendmaking van de kandidaten van het populaire programma kregen we meteen een verrassing van formaat. Joren, die in de aflevering van vanavond in het huwelijksbootje stapt, heeft namelijk ooit een relatie gehad met ex-K3’tje Kathleen Aerts. Hij werd aan haar gekoppeld door zijn beste vriend, niemand minder dan zanger Christoff.

"Jammer dat mijn relatie met Kathleen Aerts nu opgerakeld wordt", vertelt Joren nu in Het Laatste Nieuws. Maar dat hield hem niet tegen om zich toch voor het avontuur in te schrijven. "Weer een Kerstmis alleen, dat wilde ik niet. Te confronterend", legt hij uit.

Zijn boodschap over zijn vorige relatie is dan ook meteen duidelijk: "Ik ben de ex van Kathleen van K3, maar dat mag het avontuur niet overschaduwen." Hij is vastberaden om dit avontuur te doen slagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws