-->

Verschillende 'Thuis'-acteurs moet hetzelfde van het hart: "Dít hoeft echt niet"

Verschillende 'Thuis'-acteurs moet hetzelfde van het hart:
Zondag 25 September 2022 - 10:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

In 'Iedereen Beroemd' vertellen verschillende 'Thuis'-acteurs over ongemakkelijke situaties waarin ze niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Ze geven ook enkele tips om zulke momenten te vermijden.

Thuis is Vlaanderens populairste soap. Dat de acteurs op straat nogal vaak aangesproken worden, kan je al wel raden. "Dat is meestal heel plezant", zegt Katrien De Ruysscher. "Maar soms ook wel gênant", vult Nawfel Bardad-Daidj aan.

Mensen durven namelijk niet altijd een foto te vragen als ze acteurs herkennen. En dat zit hen soms wel dwars. Daan Hugaert en Raf Jansen vertellen dat ze op restaurant fans soms stiekem een foto van hen zien nemen. Marleen Merckx is dan weer bang dat ze haar op een gênant moment zullen fotograferen.

Maar hoe moet het dan wel? De acteurs laten hun trouwe kijkers weten dat ze maar al te graag eens een selfie nemen of een babbeltje slaan. Maar dat komt niet áltijd goed uit, dus ze vragen hen gewoon om begripvol te zijn. En stiekem foto's nemen, "dat hoeft echt niet", zeggen Katrien en Daan bijna in koor. "Ze moeten het gewoon even vragen", zegt Daphne Paelinck.

TAGS  I  Thuis  I  Raf Jansen  I  Marleen Merckx