-->

Nieuwe 'Thuis'-acteur Erik Goossens bedolven onder kritiek: "Niet koosjer"

Nieuwe 'Thuis'-acteur Erik Goossens bedolven onder kritiek:
Zondag 25 September 2022 - 21:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

In het vorige seizoen van 'Thuis' konden we al een glimp opvangen van Erik Goossens in de rol van Alexander. Nu lijkt hij al een pak vaker in de soap op te duiken. Maar de trouwe kijkers zijn er niet over te spreken.

Vorig seizoen maakte Erik Goossens zijn intrede in 'Thuis'. Hij speelt rechter Alexander Cosyns, een vriend uit Toms studententijd. Toen werd al volop gespeculeerd dat zijn komst niet veel goeds voorspelde en dat zou nu wel eens kunnen kloppen.

Advocaat Dries in de soap heeft namelijk opgemerkt dat de rechter racistisch gedrag vertoont. Daarmee kaart 'Thuis' opnieuw een belangrijk actueel thema aan. En dat is ook de kijker niet ontgaan. Ze beamen nu wat ze vorig seizoen al voorspelden.

"Ik vetrouw hem voor geen haar", "Hij is niet koosjer" en "Het is een echte racist, Tom moet uitkijken", schrijven fans in de Facebookgroep 'Hier kom ik Thuis'. "Tja, er moet weer een nieuwe slechterik in komen", bedenkt iemand zich. En na de zogezegde dood van Chris lijkt 'Thuis' die gevonden te hebben.

TAGS  I  Erik Goossens  I  Thuis