Romina uit 'Boer zkt Vrouw' doet harten smelten met foto's van bolle babybuik Royalty
Royalty

Romina uit 'Boer zkt Vrouw' doet harten smelten met foto's van bolle babybuik

Romina uit 'Boer zkt Vrouw' doet harten smelten met foto's van bolle babybuik

Zo'n vier jaar geleden sloeg de vonk over tussen boer Jan en Romina in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'. Een aantal jaar verder is de liefde nog steeds even groot en is er zelfs een kleine Jan of kleine Romina onderweg.

Eerder deze week kregen we nog het goede nieuws dat boer Bart en zijn Céline in het huwelijksbootje zijn gestapt. Maar zij zijn niet het enige koppel dat een succesverhaal heeft gekend. Twee seizoenen voor Bart vond boer Jan de liefde van zijn leven in het programma.

Jan koos vier jaar geleden voor Romina. En dat lijkt een goede keuze te zijn geweest. Want binnenkort mogen Jan en Romina zich trotse ouders noemen van hun eerste kindje. Romina plaats op Instagram enkele foto's van haar zwangere buikje. "Throwback naar een kleinere bol en beter weer", schrijft ze erbij.

En die foto's vallen enorm in de smaak bij haar volgers. "Prachtige foto's", "Mooie mama" en "Mooi rond buikje, proficiat", klinkt het in de reacties. Ook Dina Tersago, die het leven boeren nog steeds van op de eerste rij volgt, wist Romina te betoveren. "Zalige foto’s", schrijft de presentatrice in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws