-->

Is Martien Meiland opnieuw verslaafd? Zijn dochter Maxime verklapt het antwoord

Is Martien Meiland opnieuw verslaafd? Zijn dochter Maxime verklapt het antwoord
Zaterdag 8 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Martien Meiland vertelde eerder al dat hij zijn verslaving heeft overwonnen, maar is dat echt wel zo? Zijn dochter Maxime verklapt hoe het nu gaat met hem.

Martien Meiland en zijn dochter Maxime schitteren momenteel weer op de buis in een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. In de serie maken ze gekke avonturen mee en dat zorgt voor heel wat grappige momenten. Toch zijn er ook dingen die de familie niet laat zien in het programma, zoals hun rookgedrag. 

Martien maakte eerder al bekend dat hij gestopt is met roken, omdat hij last had van zijn gezondheid. “Nee, ik moet het niet meer. Ik ben zo benauwd geweest”, vertelde hij toen nog in Vriendin. Erica en Maxime roken nog steeds en nu maakt Maxime ook per ongeluk iets bekend over haar vader.

Op haar Instagramverhaal deelde Maxime namelijk een opvallende foto van Martien. We zien namelijk dat er een sigarettenpakje voor Maxime’s vader ligt. 'Reality.FBI' stelt meteen een duidelijke vraag: “Rookt Martien Meiland weer?” Zelf heeft Martien nog niet bevestigd of hij terug rookt of dat het gewoon een ongelukkige foto is. 

TAGS  I  Martien Meiland  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland