-->

Gedrag Eddy Planckaert baart iedereen ernstige zorgen: "Houdt hij nooit vol"

Gedrag Eddy Planckaert baart iedereen ernstige zorgen:
Zaterdag 8 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eddy Planckaert is de laatste tijd serieus aan het afvallen geslagen. Op aanraden van zijn dokter moest hij dringend enkele kilo’s kwijtraken. Maar de zorgen blijven toenemen.

101 kilo woog Eddy Planckaert. Zijn gezondheid baarde de dokter dan ook heel wat zorgen. Eddy moest dringend tien kilo afvallen. Dat werden er uiteindelijk achttien. Maar ook zijn dieet roept nu heel wat vragen op.

Eddy’s dieet focust vooral op véél groenten eten, al vanaf het ontbijt. “Eddy eet meer groenten, zonder de koolhydraten te schrappen: zo zien we het graag. Maar verder is zijn dieet eenzijdig”, meent diëtist Michaël Sels in Dag Allemaal. Volgens hem duikt er echter nog een ander probleem op.

Eddy slaat tegenwoordig namelijk zijn middagmaal over. En de diëtist vreest dat hij zich sociaal zal isoleren. “De lunch overslaan lijkt mij al moeilijk vol te houden, maar als hij niet mee aan tafel zit, komt hij tenminste niet in verleiding”, gaat Michaël Sels verder. "Ik verwacht dat hij vooral tijdens het avondeten gaat zondigen”, klinkt het.

TAGS  I  Eddy Planckaert