-->

Camille Dhont verrast met hoeveel geld momenteel op haar spaarboekje staat

Camille Dhont verrast met hoeveel geld momenteel op haar spaarboekje staat
Zaterdag 8 Oktober 2022 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Dat Camille Dhont razend populair is, is geen nieuws meer. Ze deed afgelopen zomer 120 optredens, haar nummers scheren hoge toppen, ze krijgt een eigen stripverhaal én binnenkort ook een eigen telenovelle. Het kan niet op.

En wie hard werkt, moet wel flink verdienen ook. Al lijkt Camille daar zelf maar weinig besef van te hebben. “Met geldzaken hou ik me niet bezig, mijn moeder regelt dat allemaal”, geeft de zangeres toe in Story. “Met de hand op het hart: ik weet niet hoeveel geld er op mijn bankrekening staat.”

Dat is best verrassend. Toch heeft ze daar een goede reden voor. “Misschien omdat ik niet materialistisch ben ingesteld”, bedenkt Camille zich. “Als ik iets leuks zie, koop ik het. Maar dat zijn geen dure dingen.”

Veel tijd om haar geld uit te geven, heeft de jonge zangeres ook niet. Haar agenda staat bomvol. Binnenkort staan haar een hele reeks optredens in de Lotto Arena te wachten. Maar daarna is Camille wel van plan om zichzelf op een welverdiend reisje te trakteren. “Het zal me goed doen om eens niets te doen”, beslist ze.

TAGS  I  Camille Dhont