-->

James Cooke neemt een wel erg drastisch besluit: "Dan stop ik ermee"

James Cooke neemt een wel erg drastisch besluit:
Donderdag 13 Oktober 2022 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gaat goed met de tv-carrière van James Cooke. Toch kan hij het niet laten om na te denken over wanneer hij zal stoppen.

James Cooke is momenteel te zien als presentator van het nieuwe tv-programma ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Binnenkort kunnen we ook genieten van een tweede seizoen van ‘James De Musical’. “Ik ben vooral dankbaar dat dit weer iets is waar ik mijn tanden in kan zetten. Ik blijf het vol enthousiasme aanpakken”, bekent hij aan TeVeBlad.

Toch beseft hij dat hij nog steeds in de meest vergankelijke job zit die er bestaat. “Ik ben me er goed van bewust dat het de kijker is die beslist hoelang je meegaat”, vertelt hij.  Maar wat zal hij doen als hij ooit zijn enthousiasme zou kwijtraken?

“Dan stop ik onmiddellijk, dat is een deal die ik met mezelf heb gemaakt!”, zegt hij overtuigd. “Als ik voel dat ik niet honderd procent voor iets kan gaan, dan hoeft het niet meer. Ik heb een te grote drang naar controle en ben perfectionist”, legt hij uit. “Ik zal nooit half werk leveren", besluit James.

 

TAGS  I  James Cooke