-->

Veel verdriet voor Nina Derwael: "Besloten om er een punt achter te zetten"

Veel verdriet voor Nina Derwael:
Dinsdag 18 Oktober 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Later deze maand zal Nina Derwael deelnemen aan het WK in Liverpool. Echter heeft de turnster het momenteel niet zo gemakkelijk, want ze heeft minder goed nieuws over haar liefdesleven.

Nina Derwael maakt over minder dan 2 weken haar rentree op het WK artistieke gymnastiek in Liverpool. Toch is het niet zeker of de olympisch kampioene het goed gaat doen, want ze sukkelt al een hele tijd met haar knie. Daardoor kan haar lichaam nog altijd niet wat ze wel in Tokio kon. En dat is niet de enige tegenslag voor haar.

Ook in haar privéleven gaat het niet zo goed. Nina heeft namelijk besloten om een punt te zetten achter haar relatie met voetballer Siemen Voet. De twee waren sinds 2018 samen, maar de afstand deed hen geen goed. Siemen voetbalt in Bratislava en dat kostte Nina veel energie. “Ik zag ervan af als hij niet in België was en ik miste ook trainingen door naar daar te gaan”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws.

“We konden er niet zijn voor elkaar en dat woog op mij. We zagen ons leven niet meer dezelfde richting uitgaan en dan heb ik het niet alleen over sportieve zaken”, aldus Nina. Uiteraard heeft ze verdriet, maar ze vindt wel dat ze de juiste beslissing heeft gemaakt. “Ach, ’t zijn zaken die bij het leven horen, zeker?”, zegt ze.

TAGS  I  Nina Derwael  I  Siemen Voet