-->

Erica Renkema is volledig klaar met Martien Meiland: "Geef mij maar de schuld"

Erica Renkema is volledig klaar met Martien Meiland:
Zaterdag 22 Oktober 2022 - 22:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

In de nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ loopt de spanning opnieuw hoog op. Erica is namelijk volledig klaar met Martien.

In het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ maken de Meilandjes nog steeds gekke avonturen mee. In de nieuwe aflevering gaan Erica en Martien een enorm zwaar ornament ophalen voor in hun tuin, maar dat verloopt niet zo gemakkelijk. Erica wordt namelijk erg zenuwachtig van Martien en dat zorgt opnieuw voor een erg grappig moment.

Zo krijgen we te zien dat Martien en Erica een deel van het voetstuk van het ornament dragen, maar Martien’s tas zit telkens in de weg. Erica ergert zich daar al snel aan, waardoor ze begint te snauwen naar hem. “Waarom loop jij in godsnaam altijd met een tas?”, klinkt het. Erica krijgt geen antwoord, waardoor ze het later in de aflevering nog eens vraagt. 

“Jouw telefoon zit er altijd in”, antwoordt Martien dan. Erica verwachtte zich niet aan dat antwoord. “Geef mij maar de schuld”, reageert ze al snel. Toch snauwt Martien dat haar spullen vaak in zijn tas zitten. Erica probeert vervolgens haar punt uit te leggen. “Je hebt geen spullen in je tas die je kunnen helpen bij het inladen van een ornament van 800 kilo”, zegt ze.

 

TAGS  I  Martien Meiland  I  Erica Renkema  I  Chateau Meiland