Camille Dhont bereikt enorme mijlpaal: "Als eerste Belgische ooit" showbizz
showbizz

Camille Dhont bereikt enorme mijlpaal: "Als eerste Belgische ooit"

Camille Dhont bereikt enorme mijlpaal: "Als eerste Belgische ooit"

Camille Dhonts carrière heeft hoge vlucht genomen. In één klap werd ze Vlaanderens grootste popidool. En wie denkt dat haar succes straks ophoudt, zit er compleet naast.

Camille heeft namelijk opnieuw een heuse mijlpaal bereikt. Vanavond neemt de popster opnieuw een microfoon in haar handen, maar wel voor een heel uniek optreden. Het gaat om een virtuele show in de populaire game 'Roblox'. Zo is ze de eerste Belgische zangeres die een virtueel optreden geeft. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vooral jonge kinderen zitten op het platform. Het is dan ook geen toeval dat Camille net daarop haar optreden geeft. Haar virtuele performance heeft alles te maken met haar samenwerking met JBC. Het modemerk vond dit de uitgelezen kans om Camilles eerste collectie aan de doelgroep te showen.

De zangeres was afgelopen zomer op zowat alle grote podia van ons land te vinden. Optreden is dus niets nieuws voor haar. Maar een digitaal podium? Dat wel. Met een sensorpak zullen haar zang en choreografie omgezet worden naar een digitale avatar. En dat ziet er zo uit:

Bron: JBC

Camille Dhont bereikt enorme mijlpaal: "Als eerste Belgische ooit"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws