-->

Mathias Coppens doet harten smelten door prachtige bolle babybuik van vriendin

Mathias Coppens doet harten smelten door prachtige bolle babybuik van vriendin
Vrijdag 4 November 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het geslacht Coppens wordt binnenkort uitgebreid. Mathias Coppens en zijn vriendin Linn Trappeniers verwachten tijdens de feestdagen een zoontje. Op Instagram deelt de presentator nu wondermooie beelden van zijn hoogzwangere vriendin.

Er is een kerstkindje op komst, tenminste als we de dokters mogen geloven. Linn, de vriendin van Mathias, is uitgerekend voor 25 december. Mathias had al twee kindjes uit een vorig huwelijk, maar mag binnenkort dus ook zijn eerste baby met Linn verwelkomen. En dat wordt een jongetje.

Nog een kleine twee maanden en Mathias mag zich opnieuw papa noemen. De tijd begint stilaan in te korten en dat is eraan te zien op Instagram. De presentator deelt vol trots een foto van het bolle babybuikje van zijn vriendin. “Bomalarm”, schrijft hij er voor de grap onder.

En dat is een foto die Mathias’ volgers maar al te graag zien. “Wauw mooi”, “Proficiat, man” en “Geniet van de laatste rustige weken”, laten ze weten in de reacties. “Zo mooi”, vindt Dina Tersago. “Prachtig”, wil Evi Hanssen kwijt. Ook Niels Destadsbader en Leen Dendievel reageren dolenthousiast met de nodige hartjes.

TAGS  I  Mathias Coppens  I  Dina Tersago  I  Evi Hanssen  I  Niels Destadsbader