-->

Natalia zet 'The Voice'-kandidate op haar plaats: "Heb ik nog nooit gehoord"

Natalia zet 'The Voice'-kandidate op haar plaats:
Vrijdag 4 November 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Nu de Blind Auditions erop zitten, kunnen de coaches eindelijk met hun team aan de slag. De kandidaten zullen zich meer dan ooit moeten bewijzen in de Knockouts. En dat verloopt niet bij iedereen even vlot.

Coach Natalia vliegt er meteen in met haar kandidaten. En Natalia kan nogal streng uit de hoek komen. Dat mag Louise aan den lijve ondervinden. “Louise kan duidelijk goed zingen en ze heeft ook ritme", moet Natalia toegeven. Maar tijdens een repetitie confronteert ze haar kandidate met een erg vervelende gewoonte, iets waar ze dringend aan moet werken.

Louise durft haar klanken en uitspraak wel eens te vervormen met haar stem, weliswaar onbewust. “Maar ze moet er echt voor zorgen dat ze gewoon zingt en geen afgeleiden van andere geluiden produceert”, besluit Natalia. Louise valt dan ook compleet uit de lucht. "Dat heeft nog nooit iemand gezegd”, klinkt het. “Als Natalia mij nadoet, denk ik: ‘Waarom heb ik nu zo gezongen?’”, zegt Louise teleurgesteld.

Louise vreest dan ook het ergste. “Ik zing al 24 jaar zo en ik moet het nu op een week oplossen. Ik weet niet of dat gaat lukken”, bedenkt ze zich. Een ding is zeker: ze zal zich moeten bewijzen. Slechts vijf kandidaten per team stoten door naar de Battles. “Ik moet bij de vijf besten zijn en ik kan van mezelf niet zeggen of ik daarbij hoor”, aldus Louise.

Louise in 'The Voice van Vlaanderen', Bron: VTM

TAGS  I  The Voice van Vlaanderen  I  Natalia