-->

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hebben het heel moeilijk: "Voel me geremd"

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hebben het heel moeilijk:
Maandag 14 November 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Brecht en Dziubi besloten om samen te blijven na hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Daar blikken ze nu op terug en ze verklappen meteen wat ze het moeilijkste vonden aan hun deelname.

Vorige week zagen we in ‘Blind Getrouwd’ nog het emotionele beslissingsmoment van Brecht en Dziubi. De twee gaven elkaar heel overtuigd opnieuw het ja-woord en momenteel zijn ze nog steeds samen. In de aflevering van vanavond krijgen we te zien hoe het nu gaat met het koppel. VTM deelt daar nu al een klein fragmentje van op Instagram.

Zo onthullen ze meteen wat ze niet eenvoudig vonden. “Het was wel moeilijk in de periode dat het op tv kwam, omdat we dan niet samen mochten buitenkomen, omdat dat dan zou onthullen wat de uitkomst was” bekent Dziubi. “We willen het inderdaad opentrekken en met mensen ongeremd afspreken”, zegt Brecht.

Het koppel heeft dus samen vaak thuis gezeten. “Nu voelde ik mij in heel die periode wel geremd. Het doet me een beetje denken aan de lockdown, dat was corona 2.0”, vertelt Brecht. “De Brecht-en-Dziubi-lockdown”, voegt Dziubi er nog aan toe. Gelukkig moeten ze nu hun relatie niet langer onder stoelen of banken steken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht en Dziubi