-->

Na breuk in 'Blind Getrouwd': Christiaan onthult nu al meer over liefdesleven

Na breuk in 'Blind Getrouwd': Christiaan onthult nu al meer over liefdesleven
Vrijdag 25 November 2022 - 19:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Christiaan heeft nog maar pas voor de tweede keer 'nee' gezegd tegen Jana. Toch heeft de ‘Blind Getrouwd’-ster nu al meer te vertellen over zijn liefdesleven.

In ‘Blind Getrouwd’ zagen we dat Christiaan en Jana besloten om niet getrouwd te blijven. Na de opnames hebben de twee wel nog even gedate, want ze wilden allebei ontdekken of het anders zou voelen zonder al die camera’s. Toch hakte Christiaan onlangs een moeilijke knoop door en zei hij opnieuw ‘nee’ tegen Jana.

In een nieuw interview met TV-Familie praat hij nu openlijk over zijn liefdesleven. Zo geeft hij een opmerkelijk antwoord op de vraag of hij al open staat voor iemand nieuw. “Niet echt, ik wil nu eerst rust voor mezelf nemen”, klinkt het. Toch sluit hij zich niet af voor de liefde, geeft hij eerlijk toe. Bovendien krijgt hij heel wat aandacht van het andere geslacht.

“Ik krijg veel berichtjes van geïnteresseerde vrouwen die willen afspreken nu het niets is geworden met Jana”, verklapt hij. Vervolgens vertelt hij dat al die vrouwen ook een berichtje van hem hebben teruggekregen. “Ik laat hen dan weten dat ik het enorm apprecieer, maar dat ik me nog niet klaar voel om af te spreken”, aldus Christiaan.