-->

Saartje Vandendriessche poseert in strak badpak op Instagram: "Sexy!"

Saartje Vandendriessche poseert in strak badpak op Instagram:
Donderdag 24 November 2022 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Saartje Vandendriessche laat zich van haar beste kant zien op sociale media. Ze deelt een foto waarop ze een blauw badpak draagt en dat lijkt wel in de smaak te vallen bij haar volgers.

We weten al langer dat Saartje Vandendriessche veel belang hecht aan haar gezondheid. Zo kwam ze tijdens de coronaperiode zelfs elke dag op tv met een korte work-out in ‘Beweeg in uw kot!’. Nu deelt ze op haar Instagrampagina dat ze fan is van iets nieuws, namelijk koudeprikkels.

Zo plaatst ze ook een foto waarop ze te zien is in een blauw badpak. Saartje trotseert het koude water en ze verklapt meteen enkele voordelen van koudeprikkels. “Door mijn focus te leggen op mijn voeding, beweging en de mindset, heb ik mijn energieniveau opmerkelijk kunnen verhogen. Maar koudetherapie zorgde voor een extra boost”, klinkt het.

Haar volgers lijken dan vooral weer aandacht te besteden aan haar kiekje in badpak, want ze vinden dat Saartje er geweldig uitziet. “Wow”, “Prachtige foto van een prachtige dame”, “Je staat wel met blauw”, “Heel mooi badpak”, “Beauty”, en “Koudeprikkels? Ik krijg het anders behoorlijk warm als ik dit zie”, klinkt het onder meer in de commentaren.