-->

Maxime Meiland lokt enorm veel reacties uit met opmerkelijke beelden

Maxime Meiland lokt enorm veel reacties uit met opmerkelijke beelden
Woensdag 30 November 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Maxime Meiland deelt op haar Instagram enkele beelden van de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’. Al snel krijgt ze daar veel reacties op van haar volgers.

Deze week kwam de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ op tv. Als afsluiter van het seizoen kregen de kijkers meer te zien van de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. De twee stapten afgelopen zomer in het huwelijksbootje en daar hebben de fans nu heel wat over te zeggen.

In de commentaren onder het filmpje laten zij weten dat ze de aflevering heel mooi vonden. “Prachtige aflevering en wat een prachtig bruidspaar”, “Wauw”, “Heb traantjes weggepinkt”, “Wat een sprookje”, “Echt genoten”, “Het geluk spatte ervan af” en “Was heerlijk om naar te kijken”, klinkt het meermaals. 

Toch is niet iedereen even positief. Zo krijgt Maxime ook een paar minder leuke reacties te lezen.  "Wordt de scheiding ook uitgezonden? Tuurlijk, als het maar geld oplevert”, reageert een van haar volgers onder meer. Anderen vragen zich dan weer af wie dit eigenlijk zelfs wil zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

TAGS  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland  I  Leroy Molkenboer