-->

In primeur: zij zal K3'jte Hanne Verbruggen vervangen in Vlaanderen

In primeur: zij zal K3'jte Hanne Verbruggen vervangen in Vlaanderen
Zaterdag 3 December 2022 - 13:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een kleine drie weken geleden is Hanne Verbruggen voor de eerste keer mama geworden. Zij en haar vriend Jorn mochten een zoontje, Julien, verwelkomen. Optreden zit er dus nog even niet in.

Tijdens de resterende K3-shows in Nederland nam Diede tijdelijk de fakkel over van Hanne. Een verrassende oplossing. Maar die verrassing werd nog groter toen Studio 100 een paar dagen later al aankondigde dat ze voor de Vlaamse shows opnieuw een andere vervanger zochten. “Bij ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn”, vertelden Marthe De Pillecyn en Julia Boschman eerder in Het Laatste Nieuws.

Ondertussen is bekend wie de nieuwe vervangster is. De geruchten leken te kloppen: niemand minder dan Marie Verhulst dook naast Marthe en Julia op tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. Zij maakt vandaag en morgen van K2 eventjes weer K3.

“Marie zal Hanne vervangen. Zij heeft al vaker achter de schermen met K3 gewerkt en ze hebben zelfs al samen gerepeteerd voor de show”, klonk het eerder al bij het Nederlandse Juicechannel op Instagram.

 

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn  I  Julia Boschman  I  Marie Verhulst