-->

Gert Verhulst en Ellen Callebout in de wolken na geweldig nieuws: "Éindelijk"

Gert Verhulst en Ellen Callebout in de wolken na geweldig nieuws:
Donderdag 22 December 2022 - 11:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

De Kerstman komt drie dagen te vroeg voor de fans van de familie Verhulst. Maar Gert Verhulst en co waren zo enthousiast dat ze dit leuke nieuws niet langer voor zichzelf konden houden.

“Hallo, wij hebben groot nieuws”, steekt Marie Verhulst van wal in een ietwat chaotische video op Instagram. Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn blij om te kunnen delen dat er een gloednieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ in aantocht is.

Vlaanderens populairste familie laat binnenkort heel wat nieuwe afleveringen van hun realityshow op de kijkers los. Fans zijn door het dolle heen door dit heuglijke nieuws. “Yes! Eindelijk!”, “Super”, “Wat een fantastisch nieuws”, “JOEPIE”, “Zó blij” en “Dat noem ik nu eens goed nieuws”, schreeuwen ze het uit in de comments.

Wanneer het vierde seizoen op de buis komt, maken ze nog niet bekend. “Maar hou de sociale media in de gaten”, geeft Viktor Verhulst mee. Lang zullen de fans waarschijnlijk niet moeten wachten. De eerste beelden van het nieuwe seizoen kan je hier namelijk al bekijken.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Ellen Callebout  I  Marie Verhulst  I  Viktor Verhulst