-->

Kamal Kharmach heeft droevig nieuws over gezondheid: "Nu in behandeling"

Kamal Kharmach heeft droevig nieuws over gezondheid:
Vrijdag 6 Januari 2023 - 16:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

2023 wordt een goed jaar voor stand-up comedian Kamal Kharmach, op werkvlak tenminste. Zo is hij binnenkort op Eén te zien als nieuwe presentator van '1 jaar gratis' én in een gloednieuw programma over financiën met Kristel Verbeke. Op privévlak gaat het helaas een pak minder goed met Kamal.

De stand-up comedian blijft worstelen met zichzelf en zijn gewicht. “Ik ben op dit moment in therapie in het UZ Leuven en het UZ Antwerpen”, vertelt hij openhartig in Het Laatste Nieuws. “Obesitas is een chronische ziekte, daar raak je niet zomaar van af.”

“Zo simpel is het niet. Ik ga sporten en let op mijn voeding. Ik volg op dit moment een kuur van experimentele medicijnen, maar voorlopig helpt het niet. Zoiets zit tussen de oren”, gaat Kamal verder. Gelukkig blijft zijn gewicht wel stabiel. “Dat is al veel, als je het vergelijkt met mijn oudejaarsconference van twee jaar geleden is het al een stuk beter”, denkt hij erover.

Maar toch is de presentator allesbehalve tevreden. “Er moet nog zeker 20 kilogram af”, besluit hij. “Ik voel me niet goed in mijn vel op dit moment. Ik schaam me om mijn uiterlijk, ja”, geeft hij eerlijk toe. “Het doet pijn dat ik buiten adem ben als ik eventjes met mijn dochtertje (bijna 3, red.) speel.”

TAGS  I  Kamal Kharmach  I  Kristel Verbeke