-->

Actrice Jennifer Heylen maakt volgers gek in bikini: "Wat een lichaam"

Actrice Jennifer Heylen maakt volgers gek in bikini:
Zondag 15 Januari 2023 - 12:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jennifer Heylen geniet op dit eigenste moment van een deugddoende vakantie in het zonovergoten Thailand. Met een reeks bloedmooie bikinifoto’s laat de actrice haar volgers gewoon meegenieten. Én debuteert ze haar nieuwe look.

‘Onder Vuur’-Jennifer Heylen vertoeft in Thailand, waar het duidelijk beter weer is dan bij ons. De zon heeft haar deugd gedaan, zoveel is duidelijk. We zien Jennifer stralen in een reeks bikinifoto’s in het strand. Deze gewaagde kiekjes kunnen haar volgers in ieder geval wel smaken.

“Knappe dame”, “Beautiful angel”, “Sexy”, “Wat een lijf”, “Beauty”, “Je bent echt een schone madam”, “Mooie meid”, “Adembenemend” en “I like”, laten Jennifers volgers achter in de comments.

Bovendien stelt de actrice haar nieuwe look voor aan haar volgers. Jennifer ruilde haar lange zwarte lokken in voor rode dreads. En ook dat valt duidelijk in de smaak. “Wauw, zo mooi”, “Je straalt”, “Staat je goed” en “Je was al prachtig, maar ik houuu van rood haar”, lezen we in de reacties tussen de vele vlammetjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jennifer Heylen (@jenniferheylen)

TAGS  I  Jennifer Heylen