-->

Philippe Geubels krijgt unieke kans aangeboden bij onze noorderburen

Philippe Geubels krijgt unieke kans aangeboden bij onze noorderburen
Woensdag 25 Januari 2023 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Philippe Geubels is bij ons niet meer van de beeldbuis weg te denken. Binnenkort mag hij op Eén nog eens in de rol van quizmaster kruipen in een gloednieuwe quiz. Maar ook in Nederland hebben ze de stand-upcomedian opgevist.

Binnenkort is Philippe Geubels te zien in de gloednieuwe Nederlandse comedyserie ‘LOL: Last One Laughing’. Daarin nemen tien Nederlandse comedians het tegen elkaar op. “Wie kan z’n gezicht in een ‘Big Brother’-achtige omgeving strak houden en tegelijkertijd z’n tegenstander aan het lachen maken?”, omschrijft Het Laatste Nieuws de show. Philippe Geubels neemt de presentatie voor zijn rekening, samen met Jeroom.

“Ze hebben gewoon twee Belgen gevraagd om het niveau van het programma wat op te krikken”, grapt Philippe, die zich duidelijk enorm geamuseerd heeft. De presentatoren hebben samen heel wat afgelachen. “Ik was blij dat ik als jurylid niet zelf in het huis zat, maar in de controlekamer, en wel mocht lachen”, geeft hij toe.

De deelnemers werden zes uur samen opgesloten in een huis en konden zich nergens terugtrekken. “Je verwacht dat het met tien comedians samen in één ruimte een chaos wordt, en dat klopt”, lacht Philippe. “Jeroom en ik moesten vijftig camera’s in de gaten houden die in het huis hangen.” Dat wordt lachen geblazen. Je kan de zesdelige serie vanaf nu bekijken op Prime Video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Philippe Geubels (@geubelsphilippe)

TAGS  I  Philippe Geubels  I  Jeroom