-->

Siska Schoeters neemt geen blad voor de mond over breuk met Tomas De Soete

Siska Schoeters neemt geen blad voor de mond over breuk met Tomas De Soete
Woensdag 25 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eind 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Siska Schoeters en Tomas De Soete na veertien jaar uit elkaar gingen. In een podcast vertelt Siska meer over die breuk en laat ze ook weten hoe het nu met haar gaat.

In oktober 2021 vroegen Siska Schoeters en Tomas De Soete de echtscheiding aan. De twee waren meer dan 14 jaar samen en ze kregen ook twee kinderen samen, Lucien en Minnie. In de podcast ‘Anastasya Confidential’ moet ze nu nog wat kwijt over de scheiding. “Ik ben net van mijn vent af. Een aanrader”, aldus Siska.

“Nee nee, dat was een mopje”, zegt ze al lachend. Vervolgens vertelt ze dat ze op een goede manier uit elkaar zijn gegaan. Toch voelde Siska in het begin geen gevoel van opluchting. “Op het eerste moment is dat er niet. Het duurt lang tot dat er is. Die opluchting komt pas na een paar maanden, maar die is er nu”, legt ze uit.

Ook het moeder zijn is veranderd na de breuk en dat is niet altijd vanzelfsprekend. “Dat is het zeker niet, en ik heb het mezelf waarschijnlijk nóg moeilijker gemaakt”, geeft Siska toe. “Het is allemaal gemakkelijker om gewoon samen te blijven. Maar het geeft meer voldoening om het op deze manier te doen”, verduidelijkt ze. “En daar word je dan gelukkiger van”, besluit ze.

TAGS  I  Siska Schoeters  I  Tomas De Soete