-->

Natalia heeft bijzondere boodschap voor Astrid Coppens: "Dat koester ik enorm"

Natalia heeft bijzondere boodschap voor Astrid Coppens:
Woensdag 25 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Astrid Coppens viert vandaag een grote mijlpaal en dat is Natalia duidelijk niet vergeten. De zangeres zet op haar Instagramverhaal haar goede vriendin in de bloemetjes en ze heeft ook enkele mooie woorden voor haar.

Het is feest ten huize Astrid Coppens, want vandaag mag ze veertig kaasjes uitblazen. Het bekende tv-gezicht heeft deze nieuwe voordeur al goed gevierd met een groot feestje waar onder meer haar broer Laurens en haar boezemvriendin Natalia aanwezig waren. “Veertig en losgaan. Had ik echt weleens nodig”, schrijft Astrid op Instagram bij een filmpje van dat feestje.

Natuurlijk moet Natalia nu nog wat kwijt over Astrid op deze speciale dag. De zangeres deelt twee foto’s van hun tweetjes op het verjaardagsfeestje. “Veertig is het nieuwe dertig”, aldus Natalia. “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, schat!”, voegt ze er nog aan toe. Vervolgens heeft ze nog een mooie boodschap voor Astrid.

“Ik ken je zoals niemand anders jou kent en dat koester ik enorm”, schrijft Natalia. Daarnaast wil ze ook nog even laten weten dat ze Astrid een fantastisch persoon vindt. “Jij bent geweldig! En laat niemand je ooit iets anders vertellen”, klinkt het.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid)

TAGS  I  Astrid Coppens  I  Natalia