-->

Vier maanden na huwelijk: Oumi Rayane deelt prachtig nieuws over Remco Evenepoel

Vier maanden na huwelijk: Oumi Rayane deelt prachtig nieuws over Remco Evenepoel
Woensdag 25 Januari 2023 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

2022 was een bijzonder jaar voor Remco Evenepoel. Zo werd hij onlangs nog gekroond tot ‘Sportman van het Jaar’ nadat hij Luik-Bastenaken-Luik, de Vuelta en het WK won. Daarnaast stapte hij ook in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Oumi Rayane.

Remco Evenepoel en Oumi Rayane vormen al even een koppel. Op 7 oktober gaven ze elkaar eindelijk het ja-woord en bijna vier maanden later zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar. Nu hebben de tortelduifjes alweer iets te vieren, want Remco mag vandaag 23 kaarsjes uitblazen. “Gelukkige verjaardag aan mijn man, mijn liefde, mijn beste vriend en nog veel meer”, klinkt het op de Instagrampagina van Oumi.

Remco’s vrouw post een filmpje met verschillende mooie momenten op haar Instagrampagina en ze schrijft er ook een lieve boodschap bij. “2022 was een echte zegen voor ons, in alle opzichten”, begint Oumi. “‘Ja’ zeggen tegen elkaar, pas 22 jaar oud maar zeker weten dat we de rest van ons leven samen willen doorbrengen”, klinkt het.

Toch was het voorbije jaar soms ook zwaar. “Het was zeker niet gemakkelijk, mentaal en fysiek. Hard werken, lange trainingen, een lange periode zonder elkaar. We hebben veel offers moeten brengen, maar uiteindelijk was het het allemaal waard”, aldus Oumi. Afsluiten doet ze door te zeggen dat ze erg trots is op haar man en dat ze er altijd voor hem zal zijn. “Liefs, je vrouwtje”, sluit ze af. In de commentaren wensen haar volgers Remco allemaal een gelukkige verjaardag toe. 

TAGS  I  Remco Evenepoel  I  Oumi Rayane