-->

Na emotioneel zware periode kondigt zanger Christoff heuglijk nieuws aan

Na emotioneel zware periode kondigt zanger Christoff heuglijk nieuws aan
Vrijdag 27 Januari 2023 - 15:00   I   Foto: Play4   I   door Redactie

Christoff en Lindsay hebben 2022 helaas in mineur afgesloten. Zowel de gezondheid van hun grootvader als die van hun ouders is de laatste tijd serieus achteruitgegaan en dat viel broer en zus duidelijk enorm zwaar. In ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM barstten ze vorige maand nog in tranen uit. Maar 2023 belooft voor Christoff gelukkig een topjaar te worden.

De zanger heeft namelijk een hele hoop leuke vooruitzichten. Niet alleen duikt hij binnenkort op als één van de Vlaamse zangeres in het gloednieuwe muzikale Play4-programma ‘Tulpen uit Antwerpen’, Christoff heeft ook een heuse verrassing in petto voor zijn trouwe fans.

“Leuk nieuws!”, laat hij weten op zijn Instagramverhaal. Naar goede gewoonte trakteert Christoff zijn trouwste fans eind dit jaar weer op een gezellige vakantie samen. “We gaan in oktober weer op fanreis”, kondigt de zanger dolenthousiast aan.

In september 2022 trok Christoff nog met een heel leger aan fans naar het zonovergoten Turkije. Waar de reis deze keer naartoe gaat, maakt hij voorlopig nog niet bekend. Wel dat het een strandvakantie wordt. “Binnenkort meer nieuws”, hint de zanger ten slotte. Fans, opletten geblazen. Houd zijn socials dus maar nauwlettend in het oog.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Christoff  I  Lindsay