-->

Meteen tweede documentaire over André Hazes? Zanger komt met enorme verrassing

Meteen tweede documentaire over André Hazes? Zanger komt met enorme verrassing
Zaterdag 28 Januari 2023 - 10:30   I   Foto: Videoland   I   door Redactie

Eind oktober verscheen de spraakmakende docureeks ‘André Hazes’ op de Nederlandse streamingdienst Videoland. Daarin werd de zanger gevolgd tijdens de donkerste periode uit zijn leven. Maar komt er binnenkort een vervolg die de positieve kant van zijn leven belicht, nu het een pak beter met hem gaat?

Terwijl het serieus rommelt in de familie Hazes en rechtszaken er schering en inslag zijn, houdt André Hazes zich op dit moment vooral bezig met zijn muziek. En misschien zelfs weer met een nieuwe documentaire? Op zijn Instagramverhaal deelt de Nederlandse zanger enkele video’s waarin zijn nieuwe muziek teaset.

Maar wat vooral opviel is dat Cheery Mampaey gespot werd in de video, de Vlaamse documentairemaakster die de zanger twee jaar lang op de voet volgde voor zijn eerste documentaire. “Het lijkt er dus op dat de zanger weer gevolgd wordt door camera’s”, vertelt RTL Boulevard. “De regisseur van de documentaire was er namelijk bij.”

Of er effectief een vervolg komt, is nog maar de vraag. Voorlopig houdt zijn team de lippen stevig op elkaar en is er naar eigen zeggen nog niets bekend over een tweede deel van de documentaire.

TAGS  I  André Hazes