Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis beland na ernstig verkeersongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis beland na ernstig verkeersongeval

Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis beland na ernstig verkeersongeval

Miss België Chayenne Van Aarle is zopas betrokken geraakt bij een zwaar auto-ongeval op de autosnelweg. Ze raakte zwaargewond na een aanrijding met een vrachtwagen. Dat meldt haar vriend Nicolas Geniets aan ‘Het Laatste Nieuws’.

Chayenne Van Aarle is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17, net voor de afrit naar Kruibeke. Dat vertelt haar vriend Nicolas Geniets aan Het Laatste Nieuws. De 23-jarige Miss België was net van bij hem thuis vertrokken toen ze op weg naar huis achteraan ingereden is op een vrachtwagen die aan het aanschuiven was in de file richting Antwerpen.

Volgens haar vriend was de klap bijzonder zwaar en kwam haar wagen grotendeels onder de oplegger van de vrachtwagen te zitten. Na een halfuur kon de brandweer haar uit haar auto bevrijden. Volgens hen is het een klein mirakel dat ze levend uit het wrak werd gehaald.

Chayenne zou er erg aan toe zijn en was niet bij bewustzijn toen ze uit het wrak werd gehaald. Ze hield aan het ongeval een zware hoofdwonde over. Chayenne werd in kritieke toestand overgebracht naar het ZNA Middelheim in Antwerpen. De zwaarste klap was aan de passagierszijde, waar gelukkig niemand zat.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws