Riadh Bahri gedegouteerd door wat hij te horen krijgt: "Ik ben er klaar mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Riadh Bahri gedegouteerd door wat hij te horen krijgt: "Ik ben er klaar mee"

Riadh Bahri gedegouteerd door wat hij te horen krijgt: "Ik ben er klaar mee"

Naar aanleiding van de Ensors en het Filmfestival Oostende haalde Riadh Bahri zijn beste outfit uit de kast. Een mooi kostuum met een diepe decolleté, de nieuwste trend onder heren. Helaas kreeg de nieuwslezer bakken kritiek over zich heen omwille van zijn outfitkeuze.

“(Strand)janet”, “Dat is geen man” en “Waar gaan we naar toe” zijn enkele van de negatieve commentaren die Riadh op Instagram heeft gedeeld. “En de lijst is eindeloos, de lijst homofobe trashtalk onder de artikels afgelopen weekend. Omdat een reeks mannen OH GOD GEEN HEMD AANTREKT ONDER HUN KOSTUUMVEST”, schrijft het nieuwsanker verontwaardigd.

“Weet je ik ben er klaar mee. Ik werk 13 jaar in de media. Al 13 jaar moet ik opmerkingen slikken over mijn afkomst en mijn seksuele voorkeur. Over wat ik aantrek. Hoe ik me gedraag. Of gewoon omwille van mijn naam”, uit hij zijn ongenoegen. “Lang deed ik me anders voor. Om toch maar niet op te vallen. Wel, pech. I'm here. I’m proud. And i'm gonna stay”, besluit Riadh.

“Dat je de tijd en energie vindt om mensen die je niet kent te gaan uitkakken online... Hoe triest moet uw leven zijn?”, vraagt de journalist zich af. Niet reageren is volgens hem dan ook niet de juiste oplossing. “Niet reageren is toelaten. Negeren is dit soort homofobie vrij laten stromen. Ik ben er klaar mee. Ik heb al meermaals klop en slaag gehad omwille van wie ik ben. Dit soort praat zorgt voor dat geweld. Never ever tolerate it”, rondt Riadh zijn bericht af. Gelukkig kan hij bij zijn volgers wel op de nodige steun rekenen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws